Campanya “Joguines per a tots els infants”




Durant els dies 29 de desembre, 2, 3 i 4 de gener de 2018, l’ escola va participar en la Campanya de Joguines que dur a terme l’ Ajuntament d’ Esplugues. 

En total uns 34 alumnes de Batxillerat, voluntaris d’ ImaGinevan col·laborar un any més en aquesta campanya tan especial. 
La seva col·laboració consistia en catalogar les joguines que l’ Ajuntament havia rebut del Recapte de Joguines, en el que l’ escola també va participar, per edats (de 0 a 12 anys) i fer-ne lots de regals. Tots els lots havien d’ estar preparats el dia 5 de gener per fer-ho arribar a les famílies i que tots els infants d’ Esplugues no es quedessin sense joguines el dia de Reis.

Alícia Rosa i Joana Junyent, voluntàries d’ ImaGine de 1r BTX, ens expliquen la seva experiència al llarg d’ aquests dies:

Poder ajudar, col·laborar i participar en una campanya com aquesta ha estat una gran experiència, més que res perquè treballar per a una bona causa sempre ho és. A més, vam conèixer altres persones implicades que també feien de voluntaris i ens vam divertir moltíssim. 
Tota feina té la seva part gratificant i la nostra va ser, sens dubte, els somriures i agraïments de totes aquelles i aquells que van venir el darrer dia a recollir les joguines. Només per les seves expressions i paraules va prendre sentit. 
No ens costa res aportar un granet de sorra. No hi ha una millor manera de començar l’any.

Moltes gràcies a tots els voluntaris.
Equip d’ ImaGine.







Comentaris

Entrades populars