NEDA PER UN SOMNI 2019!

Aquest passat dissabte 6 d'abril va tenir lloc a la nostra Escola Garbí la 10ª jornada solidària, popularment coneguda com a NEDA PER UN SOMNI.


Durant el dia es van anar fent un seguit d'activitats en el recinte escolar, podiem trobar servei de bar, sorteigos, càtering per dinar, l'oportunitat de nadar a la piscina de l'escola i donar el teu propi gra de sorra, passar una bona estona als inflables per aquells més petits i petites...
Podem dir que encara que no ha estat dels anys en els quals la jornada ha tingut més èxit, vam recaudar aquelles quantitats que esperavem, la xifra aproximada ha estat d'uns xxxx euros. Amb tot això ens agradaria agraïr molt la participació i col·laboració, tant de pares, mestres, alumnes i voluntaris, sense vosaltres no podriem haver aconseguit cap dels nostres reptes, res d'això hauria estat possible!

Cal mencionar que absolutament tots els diners recaptats van destinats al projecte Hospital Amic de l'Hospital Sant Joan de Déu, un programa que té com a gran objectiu fer l'experiència dels nens hospitalitzats tan positiva com sigui possible.


Moltes gràcies a tots,
Equip ImaGine.

Comentaris

Entrades populars