Neda per un somni - Dissabte 4 de juny de 2016

Per setè any, l’equip de projectes solidaris ImaGine, de l’escola Garbí Pere Vergés d’Esplugues de Llobregat, organitzaran el dissabte 4 de juny de 9 a 15h la Festa “Neda per un somni”. Es tractarà d’una festa solidària amb l’objectiu de col·laborar amb l’Hospital de Sant Joan de Déu, organitzaran una sèrie d’activitats que permetran  finançar un projecte d’implants per a nens sords. Es tracta d’un projecte preciós en què nens que eren sords ara poden sentir i tocar instruments musicals gràcies a aquests implants. Les reparacions no les paga la seguretat social i es paguen amb fons del propi Hospital.
Una iniciativa que buscarà situar l’alumne com a protagonista de tots els processos d’aprenentatge. S’aprèn de moltes maneres, una escola és plena d’oportunitats d’aprenentatge. Cal potenciar-les i identificar-les. La finalitat és formar persones riques en competències per a la vida. Així, la jornada “Neda per un somni” constarà de diferents activitats adreçades a les famílies de l’escola i amics, sent l’activitat principal les 4 hores de natació. La participació és gratuïta i els ingressos provindran dels donatius voluntaris que els participants vulguin aportar.
La dinàmica de la jornada serà la següent: L’activitat principal girarà al voltant de la Piscina entre les 9:30 i les 13:30 hores. Les famílies i amics participants hauran de nedar durant 15 minuts assignats.
Al llarg del matí es jugaran partits de futbol de pares, activitats per als més petits…un taller de maquillatge, un concurs de dibuixos, tallers dels professionals de Sant Joan de Déu per a nens i famílies de conscienciació i sensibilització, música, etc.. el bon ambient estarà garantit!
Gràcies a les empreses col.laboradores del Neda (Julians Catering,  Macrisil (international Forwarders and Logistics), Leche Pascual, Chupa Chups, Revlon, inter sport, Pepsico,  Puig,  FCB, Estopa, Esclat, Ninco,  Aurum, Bike stokcs,  Bielsa Optics, Farmàcia Calduch, Club Natació Barcelona, Condis,  Racing Bofarull, Sueños, Mas Oliver, Tinyol i Unió), hi haurà esmorzar i begudes gratuïtes per tots els participants, un sorteig ple de sorpreses, i fins hi tot fideuà i beguda, tot a un preu simbòlic i voluntari.

Comentaris

Entrades populars