Acte de suport a l’acollida de refugiats

Avui dilluns 20 de març, ens hem reunit tota la comunitat educativa al camp d’esports de l’Escola, per fer un acte emotiu, solemne, reivindicatiu i ple de sensibilitat per donar suport a l’acollida de refugiats. Amb aquest acte, hem volgut fer sentir la nostra veu per tal d’aconseguir una conscienciació col·lectiva que ajudi que les institucions canviïn d’actitud davant la situació que viuen actualment milers de refugiats que s’han vist obligats a abandonar les seves cases.
L’acte ha començat amb la cançó “Com plora el mar” de Joan Dausà, interpretada amb veu, guitarra i piano per alumnes de 2n de Batxillerat. Després un alumne de cada classe de Primària han recitat el poema “Podries” de la Joana Raspall.
A continuació dos membres del Consell de Govern de Secundària han llegit el manifest per donar suport a l’acollida de refugiats. Aquest s’ha elaborat a partir de la participació de les diferents etapes educatives, i alumnes de 4t d’ESO han estat els encarregats acabar de donar forma el text i redactar aquest manifest a partir del que s’ha treballat a totes les aules.
Hem acabat l’acte cantant tots plegats la cançó “Qualsevol nit pot sortir el sol” de Jaume Sisa.

Comentaris

Entrades populars