Destapa la teva solidaritat

















Des d'imaGine hem iniciat una nova campanya solidària. Recollirem taps de plàstic per adherir-nos a la campanya "Destapa la teva solidaritat" que duu a terme la Fundació GAEM en favor de la lluita contra l'esclerosi múltiple.
Així doncs, ubicarem unes "bústies" en 4 espais de l'Escolaentrada d'Educació Infantil -EI3, EI4 i EI5-, vestíbul principal i entrada del CUB, per tal que s'hi puguin anar dipositant els taps que es portin. 

Qualsevol tap dampolles daigua, refrescos, brics, detergents, xampús, taps de productes de laboratori, etc... serà útil per ajudar a recaptar fons per a projectes d’investigació destinats a combatre lesclerosi múltiple.



Què és l'esclerosi múltiple? 


L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica que afecta el sistema nerviós central. És la segona causa de discapacitat neurològica en persones d’entre 20 i 40 anys i afecta més a les dones que els homes. Es calcula que a l’Estat espanyol, hi ha 46.000 persones que pateixen esclerosi múltiple, 7.000 a Catalunya. Es desconeix què origina l’esclerosi múltiple. Sí se sap que l'esclerosi múltiple no és contagiosa, hereditària ni mortal.
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif




Comentaris

Entrades populars