La mobilització solidària de Sant Joan de Déu


La Magic Line és una mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. 
L'esdeveniment central és una caminada per equips i no competitiva pels turons de Barcelona, que tindrà lloc el proper diumenge 28 de febrer de 2016. Durant els mesos previs, els equips participants es marquen un repte solidari i fan activitats de captació de fons per aconseguir-lo.
Participar a la Magic Line costa 30€ per equip, el que permet inscriure un equip d'entre 3 i 25 persones, escollir un recorregut de 10, 20, 30 o 40 km i gaudir dels serveis bàsics de la caminada.

Què necessiteu per participar?
-Crear un equip de 3 a 25 persones. Grans o petits, més o menys esportistes, companys de la feina, de l’escola, familiars o amics. Tot s’hi val, si us uneix l’esperit solidari!

-Establir un repte solidari. Acordeu quina quantitat de diners voleu recaptar i poseu tota la imaginació per aconseguir-la.


Recorreguts:
10 km | Desnivell +228m -241m 
20 km | Desnivell +409m -746m 
30 km | Desnivell +1.079m -1.157m 
40 km | Desnivell +1.561m -1.637m 
El recorregut és accessible per a persones amb mobilitat reduïda a partir del Parc Cervantes, és a dir, tot el tram dels 10 km i part dels 20 km. 
ecidir un repte esportiu. 
Podeu escollir el recorregut que vosaltres volgueu!


Si us voleu inscriure a la cursa, entreu a l'enllaç de la cursa, a més hi trobareu tota l informació de l'esdeveniment! També podeu aportar el vostre granet de sorra sense participar a la cursa, i fent només el donatiu de diners! 

http://www.barcelonamagicline.org/ca/que_es_la_magic_line

Afanyeu-vos a apuntar-vos, no us quedeu sense dorsal! De moment ja tenim aquestes dades:

Comentaris

Entrades populars