Caminada solidària - BML'15 - Que ningú quedi enrere

                                         
   


El proper diumenge 1 de març, es durà a terme la Barcelona Magic Line (BML), una caminada solidària, organitzada per l'Hospital de Sant Joan de Déu amb l'objectiu de sensibilitzar i recollir fons per als programes d'atenció a les persones més vulnerables (Sense llar, Salut mental, Discapacitat intel·lectual, Dependència, Infància hospitalitzada, Recerca biomèdica i Cooperació internacional).

Des del Departament d'Educació Física i amb el suport i col·laboració d'ImaGine els volem proposar de participar-hi. L'Escola ha pagat la inscripció, per fer el tram de 10 km, per a dos equips (un de primària i un de secundària) perquè hi puguin venir tant els alumnes com les famílies. Ens agradaria que cada participant fes una aportació de 3€ per destinar íntegrament en aquesta iniciativa.

 Tots els que hi estiguin interessats han d'enviar un correu electrònic al Senyor Joan Tost  (jtost@escolesgarbi.cat) indicant de cada participant:

 Nom i cognoms 
DNI
Any de naixement
Correu electrònic
Codi Postal

Els equips són de màxim 25 persones i els anirem omplint per ordre de rebuda.Si calgués, intentaríem fer més equips. Un cop els  confirmem la participació,  ja els informarem dels aspectes d'organització (punt de trobada, com fer l'aportació, etc.). El termini d'inscripció s'acaba el proper divendres 13 de febrer.

Els animem a caminar per una bona causa!

Moltes gràcies.

Departament d'Educació Física i ImaGine



Comentaris

Entrades populars